online lezen  |  afmelden
Upiva
 
Premies & voorwaarden 2021 bekend
Beste relatie,

De premies & voorwaarden van de zorgverzekeraars voor 2021 zijn grotendeels bekend. Momenteel is onze ICT-afdeling druk bezig om de zorgvergelijkers up-to-date te brengen met deze nieuwe informatie. Naar verwachting staat alles in de tweede helft van volgende week klaar. Uiteraard ontvangt u een mailing als het zover is.

In bijgaand document vindt u het kortingen- en provisieoverzicht particulier en de overzichten voor MKB. De enige veranderingen hebben plaatsgevonden bij ONVZ, waar de Startfit en de Tandfit D niet meer worden aangeboden.


TPC-pagina
Van onze samenwerkende zorgverzekeraars hebben we vrijwel alle benodigde informatie binnen. Klik op de 'Lees meer'-button om naar onze speciale TPC-pagina te gaan met de betreffende informatie.

Op deze pagina vindt u ook overige benodigdheden die u ondersteunen tijdens uw zorgcampagne! Denk hierbij o.a. aan voorbeeldcommunicatie. We hebben ook dit jaar weer een marketingkit gemaakt die u kunt gebruiken voor uw particuliere- en/of MKB-relaties. Deze voorbeeldcommunicatie hoeft u slechts op enkele punten zelf aan te vullen.

Bereikbaarheid
Onze zorgadviseurs staan u en uw relaties graag te woord. Als adviseur kunt u uw vragen stellen per telefoon (088 - 000 8320) of e-mail (zorg@upiva.nl).

Speciaal nummer voor uw relaties
Uw relaties kunnen terecht bij onze zorgadviseurs van ons klantcontact center (088 - 000 8333).


Wij wensen u alvast een fantastische zorgperiode toe! Houd de komende weken zeker onze nieuwsflitsen in de gaten voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Gert Dingemans, UPIVA
Lees meer    »
 
MijnUPIVA: alle vergelijkers
Volgende week zijn de zorgvergelijkers up-to-date voor 2021.

De links van uw zorgvergelijker(s) zijn exact hetzelfde als die van vorig jaar (en het jaar ervoor). Heeft u deze al gedeeld via uw website? Helemaal goed! Als de kortingen zijn ingeregeld in ons systeem (om en nabij 19 november a.s.) worden de vergelijkers automatisch up-to-date gemaakt. U krijgt van ons bericht als het zover is.

MijnUPIVA
Heeft u de link(s) van vorig jaar niet meer? Dan kunt u deze terugvinden in de MijnUPIVA-omgeving. Ga dan naar mijn.upiva.nl om in te loggen.

Wij hebben hier speciaal een handleiding voor gemaakt. Bij punt 6 hebben we de zorgvergelijkers/microsites genoemd.

Problemen met inloggen?
Heeft u problemen met inloggen? Neemt u dan contact met ons op:
088 - 000 8320 / zorg@upiva.nl
 
Archief - belangrijke berichten zorgcampagne

Hier leest u belangrijke berichten voor uw zorgcampagne die we eerder hebben gecommuniceerd: 

Prinsjesdag 2020: wat verandert er in de zorg?
Zorgsector voor velen ondoorgrondelijk
Handleiding zorgvergelijker (uitgebreid)
• Handleiding zorgvergelijker (op basis van dekking)
• Handleiding zorgvergelijker (op basis van huidige verzekering)


088 - 000 83 20
 
zorg@upiva.nl
 
www.upiva.nl
Profiel wijzigen
 
Afmelden
 
Disclaimer
Volg ons via:
Facebook
 
Linkedin
U ontvangt deze mail op