online lezen  |  afmelden
Upiva
 
Cruciale weken voor u als adviseur
Beste relatie,

Alle Nederlanders hebben tot en met 31 december om hun huidige zorgverzekering op te zeggen en vervolgens tot en met uiterlijk 31 januari om een nieuwe verzekering te kiezen. 

In de praktijk blijkt dat het gros van de Nederlanders pas in de tweede helft van december écht werk gaat maken van zijn of haar zorgverzekering. Een uitgelichte kans voor u om uw relaties te activeren om via u hun zorgverzekering af te sluiten.

Hoe kunt u uw relaties het beste activeren?
*Breng de zorgvergelijker onder de aandacht. En geef aan dat wanneer ze hulp willen bij zorgvragen of het afsluiten van een polis, ze contact kunnen opnemen met UPIVA: 088 - 000 8333 / zorg@upiva.nl. 

*Stuur de content die we via onze zorgflitsen sturen door naar uw relaties. Op onze speciale campagnepagina (upiva.nl/tpc) hebben we voorbeeldcommunicatie gemaakt voor uw zakelijke- en particuliere relaties.


Bereikbaarheid
Onze zorgadviseurs staan u en uw relaties graag te woord. Als adviseur kunt u uw vragen stellen per telefoon (088 - 000 8320) of e-mail (zorg@upiva.nl).

Speciaal nummer voor uw relaties
Uw relaties kunnen terecht bij onze zorgadviseurs van ons klantcontact center (088 - 000 8333).


Wij wensen u veel succes tijdens de laatste weken van deze zorgcampagne. En schroom niet contact met ons op te nemen om u hierbij te ondersteunen. Wij helpen u en uw relaties graag.

Met vriendelijke groet,

Gert Dingemans, UPIVA
Lees meer    »
 
Nieuwe accountmanager
Liesbeth Kok (43) is per 1 december j.l. in dienst gekomen als nieuwe accountmanager van UPIVA. Wij zijn erg blij dat ze aan ons team is toegevoegd om onze relaties optimaal te bedienen.

"Ik heb ruim 7 jaar in de financiële branche gewerkt als accountmanager; waaronder ook bij een serviceprovider en daarnaast bij een verzekeraar. Daarnaast heb de laatste jaren gewerkt binnen de energie- en IT-branche, echter is de financiële branche me altijd blijven trekken. Ik hoop de komende periode met u - via welke vorm ook - kennis te maken."
 
MijnUPIVA: alle vergelijkers
De links van uw zorgvergelijker(s) zijn exact hetzelfde als die van vorig jaar (en het jaar ervoor). Heeft u deze al gedeeld via uw website, helemaal goed! Dan kunnen uw relaties beginnen met het vergelijken van de verschillende zorgpakketten.

MijnUPIVA
Heeft u de link(s) van vorig jaar niet meer? Dan kunt u deze terugvinden in de MijnUPIVA-omgeving. Ga dan naar mijn.upiva.nl om in te loggen.

Wij hebben hier speciaal een handleiding voor gemaakt. Bij punt 6 hebben we de zorgvergelijkers/microsites genoemd.

Problemen met inloggen?
Heeft u problemen met inloggen? Neemt u dan contact met ons op!
 
Archief - belangrijke berichten zorgcampagne

Hier leest u belangrijke berichten voor uw zorgcampagne die we eerder hebben gecommuniceerd: 

Zorgflits: 1 december
Zorgflits: 19 november
• Zorgflits: 13 november

088 - 000 83 20
 
zorg@upiva.nl
 
www.upiva.nl
Profiel wijzigen
 
Afmelden
 
Disclaimer
Volg ons via:
Facebook
 
Linkedin
U ontvangt deze mail op