online lezen  |  afmelden
Upiva
 
Nog 2 weken om uw campagne tot een succes te maken
Beste relatie,

Het is een gekke tijd waar we ons allemaal in bevinden. Het belangrijkst is dat u en de mensen om u heen gezond zijn en blijven.

Weliswaar in aangepaste vorm gaat het leven gewoon door. Zo ook het kiezen van een zorgverzekering voor 2021. Dus ook voor uw relaties. 

Traditioneel gezien maken de meeste consumenten in de laatste twee weken van december hun keuze wat betreft hun zorgverzekering voor het volgende jaar. Alle Nederlanders hebben tot en met 31 december om hun huidige zorgverzekering op te zeggen en vervolgens tot en met uiterlijk 31 januari om een nieuwe verzekering te kiezen. 

Hoe kunt u uw relaties het beste activeren?
*Breng de zorgvergelijker onder de aandacht. En geef aan dat wanneer ze hulp willen bij zorgvragen of het afsluiten van een polis, ze contact kunnen opnemen met UPIVA: 088 - 000 8333 / zorg@upiva.nl

*Stuur de content die we via onze zorgflitsen sturen door naar uw relaties. Op onze speciale campagnepagina (upiva.nl/tpc) hebben we voorbeeldcommunicatie gemaakt voor uw zakelijke- en particuliere relaties.


Bereikbaarheid
Onze zorgadviseurs staan u en uw relaties graag te woord. Als adviseur kunt u uw vragen stellen per telefoon (088 - 000 8320) of e-mail (zorg@upiva.nl).

Speciaal nummer voor uw relaties
Uw relaties kunnen terecht bij onze zorgadviseurs van ons klantcontact center (088 - 000 8333).


Wij wensen u veel succes tijdens de laatste weken van deze zorgcampagne. En schroom niet contact met ons op te nemen om u hierbij te ondersteunen. Wij helpen u en uw relaties graag.

Blijf gezond!Met vriendelijke groet,

Gert Dingemans, UPIVA
Lees meer    »
 
MijnUPIVA: alle vergelijkers
De links van uw zorgvergelijker(s) zijn exact hetzelfde als die van vorig jaar (en het jaar ervoor). Heeft u deze al gedeeld via uw website, helemaal goed! Dan kunnen uw relaties beginnen met het vergelijken van de verschillende zorgpakketten.

MijnUPIVA
Heeft u de link(s) van vorig jaar niet meer? Dan kunt u deze terugvinden in de MijnUPIVA-omgeving. Ga dan naar mijn.upiva.nl om in te loggen.

Wij hebben hier speciaal een handleiding voor gemaakt. Bij punt 6 hebben we de zorgvergelijkers/microsites genoemd.

Problemen met inloggen?
Heeft u problemen met inloggen? Neemt u dan contact met ons op!
 
Archief - belangrijke berichten zorgcampagne

Hier leest u belangrijke berichten voor uw zorgcampagne die we eerder hebben gecommuniceerd: 

• Zorgflits: 9 december
Zorgflits: 1 december
Zorgflits: 19 november
• Zorgflits: 13 november

088 - 000 83 20
 
zorg@upiva.nl
 
www.upiva.nl
Profiel wijzigen
 
Afmelden
 
Disclaimer
Volg ons via:
Facebook
 
Linkedin
U ontvangt deze mail op